Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Άννα Κορακάκη “τρόλαρε” τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τούρτα… επός για τον πατέρα της (pics)

Η Άννα Κορακάκη “τρόλαρε” τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τούρτα… επός για τον πατέρα της (pics)

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη, ετοίμασε μία τούρτα για τα γενέθλια του πατέρα και προπονητή της, Τάσου, με σαφές χιουμοριστικό μήνυμα για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Τάσος Κορακάκης, πατέρας της Άννας Κορακάκη, έγινε σήμερα (14/6), 56 ετών και αντί να γιορτάσει τα γενέθλιά του σε κάποιον χώρο προπόνησης προετοιμάζοντας την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τα πέρασε σε εορταστική ατμόσφαιρα με την οικογένειά του, αφού η διοργάνωση αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και πήρε για το καλοκαίρι του 2021.

Με βάση αυτό έφτιαξε και η χρυσή Ολυμπιονίκης την τούρτα του μπαμπά της, που έγραφε πάνω με γλάσο, “Τόκιο 2021, Ψάρεμα 2020”, προτρέποντάς τον να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι όσο προλαβαίνει. Μάλιστα οι φωτογραφίες της οικογένειας με την τούρτα αναρτήθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της Άννας Κορακάκη στο Facebbok, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα: “Σήμερα γιορτάζει ο άνθρωπος που του ασπρίζω τα μαλλιά αλλά εκείνος μ’ αγαπάει το ίδιο και περισσότερο. Πολύχρονος μπαμπά μας. Να είσαι γερός για χρόνια πολλά και να μπορείς να κάνεις ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις