Site icon NewsIT

Η Άντερλεχτ πέταξε το μπαλάκι στην ΑΕΚ για Βράνιες – “Ο παίκτης έχει συγκεκριμένη τιμή”

08.08.2020 | 19:18
Η Άντερλεχτ πέταξε το μπαλάκι στην ΑΕΚ για Βράνιες – “Ο παίκτης έχει συγκεκριμένη τιμή”

Η ΑΕΚ μπορεί να επιθυμεί να αποκτήσει τον Όγκνιεν Βράνιες, αλλά ο αθλητικός διευθυντής των Βέλγων δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία κρούση για τον παίκτη, ενώ τόνισε πως το ποσό που θα ζητηθεί για την πώλησή του είναι συγκεκριμένο. 

Η επιθυμία του Βράνιες και της ΑΕΚ να συνεχίσουν μαζί την επόμενη χρονιά είναι γνωστή, με τους ανθρώπους της Ένωσης να περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την Άντερλεχτ, ώστε να επισημοποιήσουν τη συμφωνία μαζί του, αλλά οι Βέλγοι φαίνεται πως δεν το βλέπουν έτσι. 

Η Άντερλεχτ μπορεί να μην υπολογίζει τον Βόσνιο στόπερ, αλλά θέλουν να καλύψουν ένα ποσό από τα 3 εκατ. ευρώ που στοίχισε η μετεγγραφή του πριν από 2 χρόνια. Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Πέτερ Βέρμπεκ μάλιστα δήλωσε σήμερα (8/8) πως δεν υπάρχει καμία κρούση από την ΑΕΚ για τον παίκτη και πως χρειάζεται συγκεκριμένο ποσό για να παραχωρηθεί.

“Ο Τύπος στην Ελλάδα είναι ενθουσιασμένος με τον Βράνιες, αλλά εμείς ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την πλευρά της ΑΕΚ. Έχω πει στον ίδιο να παλέψει για τη θέση του και θα δούμε στο τέλος του μεταγραφικού παζαριού τι θα συμβεί. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τότε. Ο Βράνιες έχει συγκεκριμένη τιμή”, είπε χαρακτηριστικά ο Βέλγος και μένει να φανεί πως θα κινηθεί η Ένωση, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης από εδώ και πέρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version