Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Αρμάνι Μιλάνο εξετάζει τον Μπεν Μπέντιλ

Η Αρμάνι Μιλάνο εξετάζει τον Μπεν Μπέντιλ

Η Αρμάνι Μιλάνο βγήκε στην αγορά για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ, με το όνομα του Μπεν Μπέντιλ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Μετά από την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό για την Euroleague και τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου, η Αρμάνι Μιλάνο αναζητάει έναν ψηλό και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μπεν Μπέντιλ.

Ο Αφρικανός πάουερ φόργουορντ αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας μέσο όρο 16 πόντους με 5.3 ριμπάουντ και 1.7 κλεψίματα σε τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup. 

Γνωρίζει την Euroleague από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και πάλι σε αυτή.

“Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή είναι να βρούμε κάποιον να αντικαταστήσουμε τον Μήτογλου καθώς θα λείψει για αρκετό διάστημα. Θέλουμε και προσπαθούμε να ενισχυθούμε καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι παίκτες που έχουμε θα επιβαρυνθούν, τα λεπτά θα αυξηθούν και η ποιότητά μας δεν θα είναι η ίδια”, δήλωσε ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις