Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Άστον Βίλα θέλει Στίβερν Τζέραρντ για τον πάγκο

Η Άστον Βίλα θέλει Στίβερν Τζέραρντ για τον πάγκο
ΦΩΤΟ Reuters

Τον Στίβεν Τζέραρντ θέλει η Άστον Βίλα για αντικαταστάτη του Ντιν Σμιθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Άγγλο τεχνικός της Ρέιντζερς να φαίνεται πως «ψήνεται» για την προοπτική. 

Η διοίκηση της Άστον Βίλα ανακοίνωσε την απόλυση του Ντιν Σμιθ, ο οποίος «πλήρωσε» τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Μπέρμιγχαμ στην Premier League, και βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της ομάδας έχει πρώτο στη λίστα της τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είναι θετικός στην πρόταση, καθώς θέλει να δουλέψει στο «Βίλα Παρκ», και απομένει η συγκατάθεση της Ρέιντζερς για να λυθεί το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Σκωτίας.

Μάλιστα η Βίλα είναι διατεθειμένη να πληρώσει την ομάδα της Γλασκώβης το ποσό των τριών εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο της με τον νεαρό Αγγλο τεχνικό, που λήγει το καλοκαίρι του 2024, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Telegraph».

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ και προπονητής της Ρέιντζερς εδώ και τρία χρόνια, απάντησε θετικά στην πρόταση για να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και στην Premier League. Η Αστον Βίλα, μετά από την ήττα από την Σαουθάμπτον, που ήταν η πέμπτη σερί στην Premier League, έπεσε στην 16η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις