Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Αταλάντα χτυπάει την… πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη

Η Αταλάντα χτυπάει την… πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη
ΦΩΤΟ Intime

Στο στόχαστρο της Αταλάντα φαίνεται πως βρίσκεται ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό με τις φετινές του εμφανίσεις, με το όνομά του να “παίζει” σε πολλά δημοσιεύματα με διάφορους “μνηστήρες”.

Πιο σοβαρό φαίνεται πάντως πως είναι το ενδιαφέρον της Αταλάντα, αφού οι “μπεργκαμάσκι” δείχνουν να έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ, σύμφωνα τουλάχιστον με ιταλικά δημοσιεύματα, ένα εκ των οποίων σήμερα (15/4) αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η Αταλάντα βλέπει τον Δημήτρη Γιαννούλη, τον full back που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας έχει ήδη απασχολήσει ομάδες όπως η Ρόμα, η Φιορεντίνα και η Νάπολι τον περασμένο χειμώνα και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της Αταλάντα.

Ο Γιαννούλης έχει ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και η ρήτρα στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει οριστεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτιμάται ωστόσο ότι η τιμή εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι στα 4,5 εκατομμύρια. Μια ενδεχόμενη οικονομική συμφωνία μπορεί να είναι κάπου στο μισό της διαφοράς”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις