Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ατλέτικο πήρε διπλό με… άρωμα Champions League (videos)

Η Ατλέτικο πήρε διπλό με… άρωμα Champions League (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

H Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη, με 0-1, επί της Λεβάντε για την 31η αγωνιστική της La Liga, και πλέον βρίσκεται με το ένα… πόδι στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Βαγιαδολίδ και Χετάφε στο άλλο σημερινό ματς.

Το αυτογκόλ του Μπρούνο Γκονζάλεθ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης στη Βαλένθια, ήταν αρκετό για να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0 τη Λεβάντε) και να την επαναφέρει στην 3η θέση της βαθμολογίας της La Liga.

Οι “ροχιμπλάνκος” διατήρησαν το αήττητο από την επανέναρξη της σεζόν, με 3 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ η Λεβάντε μετά το “τρίποντο” στην Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ (3-1) και τις δύο σερί ισοπαλίες που είχαν προηγηθεί, γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά το restart στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Βαγιαδολίδ έχασε την “χρυσή” ευκαιρία να “ξεμπλέξει” σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση παραμονή, μετά το εντός έδρας, 1-1, που παραχώρησε στην Χετάφε, η οποία αγνοεί τη νίκη στα 4 ματς που έχει δώσει μετά την επανέναρξη της σεζόν. Η ομάδα της Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό με τον Μάτα, αλλά η Βαγιαδολίδ ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου με την εκτέλεση πέναλτι του Ενές Ουνάλ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις