Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης καταγγέλλει επίθεση με μαχαίρι εναντίον του τερματοφύλακά της (pic)

Η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης καταγγέλλει επίθεση με μαχαίρι εναντίον του τερματοφύλακά της (pic)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των σωματείων της Ηλιούπολης, ΔΙΑΝΑ και Χαραυγιακού, αφού ο τερματοφύλακάς της πρώτης δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ενώ βρισκόταν στην κερκίδα.

Ένα ακόμα περιστατικό βίας έλαβε χώρα σε ελληνικό γήπεδο και μάλιστα σε φιλικό αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων. Συγκεκριμένα η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης αντιμετώπιζε τον Χαραυγιακό στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, με τον τερματοφύλακα της ΔΙΑΝΑ, Άντι Μπέτσκο, να φέρεται πως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από ομάδα αγνώστων, καθώς βρισκόταν στις κερκίδες αφού ήταν εκτός αποστολής.

Οι άγνωστοι κατάφεραν τραύμα κοντά στο μάτι του νεαρού παίκτη με την ΔΙΑΝΑ να καταγγέλλει την επίθεση μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, που συνοδεύτηκε από φωτογραφία του τραυματισμένου αθλητής της.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ηλιούπολης

“Το ΔΣ της Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης καταγγέλλει ένα τραγικό περιστατικό που διαδραματίσθηκε στις εξέδρες του Α Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης στον φιλικό αγώνα Χαραυγιακού – Διάνα.

Κάποια κακομαθημένα παιδιά, εχθροί του ποδοσφαίρου και του Χαραυγιακού χαράκωσαν με μαχαίρι τον τερματοφύλακα της Διάνα Άντι Μπέτσκο (φωτογραφία) που ήταν με παρέα του στην εξέδρα αφού ήταν εκτός αποστολής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τέτοια περιστατικά ταλανίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα πρέπει να απασχολήσει όλους όσοι εμπλέκονται στο συγκεκριμένο περιστατικό. Την ευθύνη για ανάλογα περιστατικά (όταν κυρίως είναι επαναλαμβανόμενα) την έχουν τα γηπεδούχα σωματεία και οι διοικήσεις τους.

Ευχόμαστε να απαλλαγούν γρήγορα από τέτοιες ενέργειες για το καλό του ποδοσφαίρου και της πόλης μας. Δεν έχουν θέση ανάμεσά μας τέτοιες συμπεριφορές. Περαστικά στον Άντι. Περαστικά σε όσους παρεκτρέπονται στους αθλητικούς χώρους”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1399380680260151&id=244000022464895

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις