Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η διπλή πρόταση του ΟΦΗ για την πρεμιέρα της Superleague λόγω ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η διπλή πρόταση του ΟΦΗ για την πρεμιέρα της Superleague λόγω ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Τη δική της πρόταση, προκειμένου να μην μετακινηθεί η πρώτη αγωνιστική της Superleague κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Θα συζητηθεί στη Λίγκα.

Η ΕΠΟ όρισε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (ΑΕΚΟλυμπιακός) για τις 12 Σεπτεμβρίου, μετά και το κρούσμα κορονοϊού στους «ερυθρόλευκους», γεγονός που… πληγώνει τη Superleague και μετακινεί την πρεμιέρα της νέας σεζόν. Ο ΟΦΗ όμως έριξε μια… ιδέα στο τραπέζι, που θα συζητηθεί στην αυριανή (02.09.2020) προγραμματισμένη συνεδρίαση της Λίγκας.

Οι Κρητικοί πρότειναν είτε την αναβολή μόνο των αγώνων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Superleague, είτε τον ορισμό του μεταξύ τους αγώνα στην πρώτη αγωνιστική. Με αυτό τον τρόπο θα αναβληθεί είτε μόνο το ματς πρωταθλήματος των δυο φιναλίστ και θα οριστεί κάποια άλλη στιγμή, είτε το πολύ οι αγώνες τους για την πρεμιέρα κι όχι ολόκληρη η αγωνιστική.

Και στα δύο «σενάρια», ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδαςθα διεξαχθεί κανονικά, όπως έχει οριστεί από την ΕΠΟ και δεν θα πάει πίσω ο προγραμματισμός των υπολοίπων ομάδων της Superleague.

Ο ΟΦΗ θέλει να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, καθώς έτσι θα έχει παίξει κάποιο επίσημο παιχνίδι πριν τα προκριματικά του Europa League, κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις