Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η εξωπραγματική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ

Η εξωπραγματική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται ότι οδεύει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στο Παρίσι.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πήρε την έγκριση από τον Εμίρη του Κατάρ, ιδιοκτήτη της ομάδας του Παρισιού, και θα προσφέρει στον Εμπαπέ νέο δεκαετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές στο ένα δισ. ευρώ!

Την αστρονομική αυτή πρόταση αναμένεται να την καταθέσει στη συνάντηση που θα έχουν τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν το θέμα της παραμονής του στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος Γάλλος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι και έως τις 14 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει την οριστική απόφαση για τον μέλλον του.

Εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Σοσιεδάδ για τους «16» του Champions League κι ο Μπαπέ, θέλει να έχει ξεκαθαρίσει και προς τους φίλους των πρωταθλητών Γαλλίας, το αν θα παραμείνει στο κλαμπ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του ή θα αποχωρήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος για κάποια άλλη, μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις