Αθλητικά

Η εμπειρία στην “πρώτη γραμμή” από τον Φερέιρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκόυ, επέλεξε να έχει στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παίκτες που με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν στην αυτοσυγκέντρωση της ομάδας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τους “πράσινους” με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλο στην άμυνα. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Σίλβα, με τους Κατσουράνη και Νίνη κεντρικούς μέσους. Η επίθεση της ομάδας θα στηριχθεί στους Γκοβού, Λέτο και Σισέ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και όπως ανακοινώθηκε, εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης, Μαυρίας, Δημούτσος, Πλεσί, Κλέιτον και Καπίνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα