Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ενόχληση του Ναβάρο! “Ο Μπαρτζώκας μου είπε άλλα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο εμφανίστηκε ενοχλημένος από μια ατάκα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σχετικά με τον ίδιο και την ηλικία του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, αλλά φαίνεται πως συνεχίζει να… απασχολεί κάποιους από την ομάδα. Ένας από αυτούς, ο Κάρλος Ναβάρο, που εμφανίστηκε ενοχλημένος από μια ατάκα του Έλληνα κόουτς.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην περίπτωση του “la bomba”, λέγοντας: “Το πρόβλημα είναι πως ο Ναβάρο είναι στα 37 προς 38. Όταν ο παίκτης είναι στα τελειώματά του, οι προπονητές έχουν πρόβλημα. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ανήκει σε αυτή την κατάσταση… Οι ομάδες που έχουν παίκτες οι οποίοι πρέπει να αποχωρήσουν και δεν το καταλαβαίνουν, έχουν πρόβλημα”.

Μιλώντας στην “Sport”, ο Ναβάρο σχολίασε το συγκεκριμένο σημείο των δηλώσεων του Μπαρτζώκα, τονίζοντας: “Έμεινα έκπληκτος με τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα αφού όταν έφυγε, μου είπε άλλα πράγματα. Για την ακρίβεια, μου είπε το αντίθετο! Αργότερα διάβασα τις δηλώσεις του και δεν τις κατάλαβα. Δεν έχω πρόβλημα με τον Μπαρτζώκα, του εύχομαι καλή τύχη όμως αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να κερδίζει η Μπαρτσελόνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε