Αθλητικά

Η ΕΟΚ ανέβαλε τον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Την αναβολή του ημιτελικού κυπέλλου ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (22/12) αποφάσισε η ΕΟΚ εξαιτίας της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, η οποία όπως τονίζει η Ομοσπονδία, χαρακτηρίζεται από πρωτοφανή ασάφεια.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η τύχη του προημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό παραμένει απροσδιόριστη, ύστερα από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να κάνει δεκτή την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός κι έτσι η ΕΟΚ ανέβαλε τον ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση:

“Η ΕΟΚ ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου για τη Δευτέρα 22/12/14 ημιτελικού κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της ομοσπονδίας, μετά την κοινοποίηση προς εμάς της σημερινής απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Μιας απόφασης πρωτοφανούς ασάφειας ως προς τη διατύπωσή της, άνευ διατακτικού στην κατάληξή της”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα