Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Έβερτον έχασε την ευκαιρία – Η Κρίσταλ Πάλας την «σόκαρε» (video)

Η Έβερτον έχασε την ευκαιρία – Η Κρίσταλ Πάλας την «σόκαρε» (video)
Reuters

Την «σφυροκόπησε» για τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η Έβερτον όμως είδε την κρίσταλ Πάλας να φεύγει με το βαθμό από το «Γκούντισον Παρκ» σκοράροντας λίγο πριν το φινάλε του αγώνα (1-1). Έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν Τότεναμ και Λίβερπουλ οι γηπεδούχοι, αλλά και να πλησιάσουν την 4η θέση που στέλνει στο Champions League (έχουν όμως ματς λιγότερο).

Ο Μισί Μπατσουαγί «πλήγωσε» την προσπάθεια της Έβερτον για έξοδο στο Champions League. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κρατούσε το πρώτο της «τρίποντο» μετά από τρεις σερί ήττες, αλλά ο Βέλγος επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας «έφτιαξε το τελικό 1-1.

Η Έβερτον άνοιξε το σκορ με το γκολ του Χάμες Ροντρίγκες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει ξανά, αλλά ο Μπατσουαγί είχε την τελευταία λέξη στον αγώνα σκοράροντας στο 84’.

Οι γηπεδούχοι είδαν έτσι τις ελπίδες τους για έξοδο στο Champions League (4η θέση) να μειώνονται σημαντικά. Έχοντας παιχνίδι λιγότερο από τις ομάδες που προπορεύονται, η Έβερτον ανέβηκε στους 47 β. και βρίσκεται στο -2 από Τότεναμ και Λίβερπουλ, αλλά και στο -4 από την 5η του βαθμολογκού πίνακα, Τσέλσι.

Με τον βαθμό που απέσπασαν οι Λονδρέζοι διατηρήθηκαν σε απόσταση… ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αν κι έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις