Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η φανέλα του Πάου Γκασόλ δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ – Δάκρυσε ο Ισπανός

Η φανέλα του Πάου Γκασόλ δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ – Δάκρυσε ο Ισπανός

Οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του Πάου Γκασόλ στο παιχνίδι με τους Γκρίζλις, τοποθετώντας την δίπλα σε αυτή του φίλου του, Κόμπι Μπράιαντ, με τον Ισπανό να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο Πάου Γκασόλ πήρε και επίσημα θέση ανάμεσα στους θρύλους των Λέικερς. Η ομάδα του Λος Άντζελες απέσυρε τη φανέλα του Ισπανού σούπερ σταρ στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γκρίζλις, τοποθετώντας την δίπλα στον Κόμπι Μπράιαντ.

Στο πλευρό του Γκασόλ ήταν η οικογένεια του, μεταξύ των οποίων και την 2χρονη κόρη του, Ελίζαμπετ Τζιάνα, στην οποία έδωσε το όνομα της κόρης του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Ισπανός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και με σπασμένη φωνή δήλωσε: “Δεν μπορώ να μην μιλήσω για το πρόσωπο που δεν βλέπω. Τον αδελφό που με ώθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Μου λείπει ο Κόμπι πάρα πολύ, οπως σε όλους και δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να είμαι δίπλα στην οικογένειά του. Τον αγαπάω και ελπίζω να ήταν εδώ. Νομίζω ότι θα ήταν περήφανος και ξέρω ότι ανυπομονούσε να είναι εδώ. Σε αγαπάω αδελφέ μου.

Είναι ένας απίστευτος οργανισμός οι Λέικερς. Σε σπρώχνουν να γίνουν ο καλύτερος που μπορείς, έχει την Mamba Mentality. Ο Κόμπι με υποδέχθηκε και μου είπε, “πάμε να κερδίσουμε ένα δαχτυλίδι”. Και εγώ είπα ότι είμαι μέσα”.

Ο Γκασόλ φόρεσε την φανέλα των Λέικερς από τα μέσα της σεζόν 2007/08 μέχρι το 2014, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα.

Ο Ισπανός έγινε ο 12ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που βλέπει τη φανέλα του να αποσύρεται, μετά τους Κόμπι Μπράιαντ, Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Έλτζιν Μπείλορ, Γκάιλ Γκούντριχ, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Σακίλ Ο’Νιλ, Τζέιμς Γουόρθι, Τζέρι Γουέστ, Τζαμάλ Γουίλκς, Τζορτζ Μάικαν.

https://www.youtube.com/watch?v=JPCE3hmISL8&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις