Αθλητικά

Η… γεμάτη ατζέντα του Μαύρου

Ο παλαίμαχος άσος θα έχει διαδοχικές επαφές την Κυριακή με τον Βαγγέλη Μόρα, τον Γιάννη Βούρο και με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μαύρος -αρχικά- θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών, με σκοπό να αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο, να «ανέβουν» τα διαρκείας και να έρθουν περισσότερα έσοδα στην ομάδα.

Στην συνέχεια, ο επικεφαλής της προσπάθειας που γίνεται για να παραμείνει… ζωντανή η ΑΕΚ θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μόρα, με στόχο να κάμψει τις αναστολές του διεθνή αμυντικού.

Το τελευταίο ραντεβού θα είναι με τον Γιάννη Βούρο. Οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος το ζήτημα των υποψηφίων επενδυτών από την Κίνα για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα