Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Γουλβς “βούλιαξε” την Άστον Βίλα και παρέμεινε σε… τροχιά Champions League (video)

Η Γουλβς “βούλιαξε” την Άστον Βίλα και παρέμεινε σε… τροχιά Champions League (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Διπλό με… άρωμα Champions League πήρε η Γουλβς στην έδρα της Άστον Βίλα, για την 32η αγωνιστική της Premier League, κάνοντας έτσι το 3Χ3 μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, την ίδια στιγμή που οι “χωριάτες” βρίσκονται στο… χείλος του υποβιβασμού.

Με γκολ του Λεάντερ Ντεντόνκερ, στο 62ο λεπτό, η Γουλβς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League, μειώνοντας προσωρινά στους 2 βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα, Τσέλσι. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική νίκη της Γουλβς και δεύτερη εκτός έδρας σε ισάριθμα παιχνίδια, την ίδια στιγμή που ο… κλοιός του υποβιβασμού στενεύει γύρω από την Άστον Βίλα, αφού παρέμεινε στην 19η θέση, με 27 βαθμούς και ένα ματς περισσότερο από τους άμεσους ανταγωνιστές της για την παραμονή.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους “16” του Europa League ξεκίνησε το ματς με 3-5-2, με τον Τραορέ στον πάγκο και είχε ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης στο “Βίλα Παρκ”, όπως και οι γηπεδούχοι. Όμως, στο 60ο λεπτό, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έριξε τον Τραορέ στη θέση του αρνητικού ξανά Ζότα και δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Τραορέ έβγαλε πάσα στον Χιμένες, αυτός στον Χόνι Κάστρο και εκείνος στον Ντεντόνκερ που πέτυχε και το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις