Αθλητικά

Η ημέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού!

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του Ολυμπιακού για τα θύματα της “Θύρας 7” στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οικογένεια του Ολυμπιακού θα τιμήσει τη μνήμη των 21 θυμάτων, που έχασαν τη ζωή τους πριν από 34 χρόνια στη Θύρα 7 του παλαιού “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 (14:00).

Στο μνημόσυνο αναμένεται να παραβρεθεί η σύσσωμη η ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία λίγο αργότερα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 14:00, θα τελέσει στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” μνημόσυνο, στη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981″.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα