Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Ίντερ «έδεσε» τον Λαουτάρο Μαρτίνες ως το 2026

Η Ίντερ «έδεσε» τον Λαουτάρο Μαρτίνες ως το 2026
ΦΩΤΟ Reuters

Λαουτάρο Μαρτίνες και Ίντερ συνεχίζουν μαζί τουλάχιστον ως το 2026, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (28/10) την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργεντινό επιθετικό.

Κάτοικος… Μιλάνου θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2026 ο Λαουτάρο Μαρτίνες, καθώς η Ίντερ ανακοίνωσε κι επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (28/10) την επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού άσου γι΄ άλλα τρία χρόνια. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει από το τέλος του καλοκαιριού και είχαν αίσιο τέλος, με τον Μαρτίνες να υπογράφει έως το 2026, έχοντας αυξημένες αποδοχές.

Στο deal μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, δεν έχει συμπεριληφθεί buy-out (ρήτρα αποδέσμευσης), όπως είχε γίνει στο πρώτο συμβόλαιο του Αργεντινού, που μέχρι πρότινος μπορούσε να αποχωρήσει εάν κάποια άλλη ομάδα κατέθετε το ποσό των 111 εκατ. ευρώ.

Ο Μαρτίνες αγωνίζεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2018, μετρώντας έως τώρα 54 γκολ και έχει μοιράσει 21 ασίστ. Την εφετινή σεζόν έχει σημειώσει 5 τέρματα σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις