Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Ίντερ ετοιμάζεται να σηκώσει τον τίτλο στη Serie A

Η Ίντερ ετοιμάζεται να σηκώσει τον τίτλο στη Serie A
Reuters

Πέρασε από την έδρα της Κροτόνε (2-0) και ετοιμάζεται να σηκώσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία μετά τη σεζόν 2009-10. Η Ίντερ έχει φτάσει στην «πηγή» και… σχεδόν γεύεται το «νερό» της επιτυχίας στη Serie A.

«Μια ανάσα» από την κατάκτηση του πρώτου «σκουντέτο» της μετά από 11 χρόνια και συνολικά του 19ου πρωταθλήματος στην ιστορία της βρίσκεται η Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» πέρασαν με 2-0 από την έδρας της ουραγού Κροτόνε, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής στη Serie A, και χρειάζονται πλέον ένα βαθμό στα τέσσερα παιχνίδια που τους απομένουν για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Πάντως, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο αύριο (2/5), εάν η Αταλάντα χάσει βαθμούς στη Ρέτζιο Εμίλια με αντίπαλο τη Σασουόλο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν άνοιξε το σκορ και ο Ασράφ Χακίμι «κλείδωσε» τη νίκη για την Ίντερ, η οποία πλέον μετράει… αντίστροφα για την «στέψη» της. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά τη σημερινή ήττα της, η Κροτόνε υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Σε άλλο ματς, η Μίλάν επικράτησε εντός έδρας της Μπενεβέντο με 2-0 και πέρασε –έστω και με παιχνίδι περισσότερο από την Αταλάντα- στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (την έχει στο -1). Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Χακάν Τσαλχανόγλου τελείωσε μία υποδειγματική επίθεση των «ροσονέρι». Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 60’ από τον Ερνάντες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις