Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ίντερ «πάτησε» την Γιουβέντους και την κορυφή στη Serie A (video)

Η Ίντερ «πάτησε» την Γιουβέντους και την κορυφή στη Serie A (video)
Reuters

Αυτή τη φορά το Μιλάνο αποδείχθηκε… αφιλόξενο για την Γιουβέντους. Η «βέκια σινιόρα» ηττήθηκε με 2-0 από την Ίντερ, γεγονός που ανέβασε τους γηπεδούχους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Serie A. Η ομάδα του Κόντε θα είναι σίγουρα για ένα βράδυ συγκάτοικος της Μίλαν (αγωνίζεται τη Δευτέρα στην έδρα της Κάλιαρι).

«Μεγάλη Κυρία» ήταν η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» θριάμβευσαν στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στη Serie A, επικρατώντας με 2-0 της πρωταθλήτριας Γιουβέντους στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Με τη νίκη αυτή, η Ίντερ έφτασετη Μίλαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με παιχνίδι περισσότερο καθώς οι «ροσονέρι» δοκιμάζονται σήμερα (18.01.2021) στη Σαρδηνία, απέναντι στην Κάλιαρι.

Οι «νερατζούρι» ήταν άψογοι τακτικά, χτύπησαν στις αρχές των δύο ημιχρόνων σκοράροντας από ένα γκολ, αρχικά με τον Αρτούρο Βιδάλ στο 12΄ κι εν συνεχεία με τον Νικολό Μπαρέλα στο 52΄ και άφησαν τη «βέκια σινιόρ» του Κριστιάνο Ρονάλντο στο -7 από την πρώτη θέση, αλλά και με παιχνίδι λιγότερο.

Να αναφέρουμε ότι λίγο πριν το 1-0 των γηπεδούχων, η Γιουβέντους σκόραρε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις