Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ίντερ συνεχίζει χωρίς «φρένα» – Η Γιουβέντους «καθάρισε» την Νάπολι (video)

Η Ίντερ συνεχίζει χωρίς «φρένα» – Η Γιουβέντους «καθάρισε» την Νάπολι (video)
Reuters

Την ασταμάτητη πορεία της προς τον τίτλο στη Serie A συνέχισε η Ίντερ, που νίκησε την Σασουόλο με 2-1 – Η Γιουβέντους επικράτησε εντός έδρας την Νάπολι (2-1) και την άφησε στο -3 και σε θέση που… δεν οδηγεί στο Champions league.

Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή της στην κορυφή της Serie A μετά από 11 χρόνια βρίσκεται η Ίντερ. Η ομάδα του αντόνιο Κόντε συνέχισε την ασταμάτητη πορεία της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας της Σασουόλο με 2-1.

α «κανόνια» των «νερατζούρι»… ήχησαν κι απόψε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και με τα γκολ των Λουκάκου και Μαρτίνες ήρθε το 2-1 επί της Σασουόλο (εξ αναβολής ματς της 28ης ημέρας) και το +11 από την δεύτερη Μίλαν. Με εννέα αγωνιστικές ν΄ απομένουν θα πρέπει να συμβούν απ΄λιστευτα πράγματα, για να μην σηκώσει η Ίντερ την «κούπα» του πρωταθλητή.

Μετά από 9 σερί τίτλους η Γιουβέντους θα παραχωρήσει τα… σκήπτρα στην Ιταλία, αλλά μόνο με «αυτοκτονία» θα μείνει εκτός Champions League η «βέκια σινιόρα» νίκησε εντός έδρας τη Νάπολι με 2-1 σε εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής.

Κριστιάνο Ρονάλντο (το γκολ που σημείωσε στο 13’ ήρθε από τρομερή προσπάθεια του Κιέζα) και Ντιμπάλα (73’) «υπέγραψαν» το «τρίποντο» της ομάδας του Αντρέα Πιλρλο επί των «παρτενοπέι», που πλέον βρίσκονται εκτός… προνομιούχου τετράδας (στο -2 από την Αταλάντα και στο -3 από την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, «Γιούβε»).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις