Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Κηφισιά είναι κοντά στην απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία

Η Κηφισιά είναι κοντά στην απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Κηφισιάς η οποία φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Super League, βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Αλμπέρτο Μποτία.

Η Κηφισιά θέλει να πραγματοποιήσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, αφού ο σύλλογος των Βόρειων Προαστίων της Αθήνας έχει στο στόχαστρο του τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ο πρώην αμυντικός και αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα συνεχίσει στην Αλ Γουεντά της Σαουδικής Αραβίας, με αποτέλεσμα μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα να είναι στα πλάνα του.

Ειδικότερα από τότε που η σύντροφος του Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με τον Μποτία να θέλει όπως είναι λογικό να βρίσκεται κοντά στα δυο του αγαπημένα πρόσωπα.

Μπορεί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ωστόσο όπως βγαίνει πως τα έξω οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μποτία με την φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στην χώρα μας από το 2014 ως το 2018, πραγματοποιώντας 106 συμμετοχές και κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις