Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Λάρισα… πάλι χαμογέλασε! Ισόπαλη με Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Νίκη η Λιβαδειά… δεν έβγαλε. Το ματς ήταν καλύτερο από αυτό του ΠΑΣ με την Κέρκυρα, όμως ούτε η Λάρισα ούτε ο Λεβαδειακός κατάφεραν να νικήσουν. Εμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 55΄ με τον Σίλβα, αλλά στο 66΄ ο Ντοντό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στην ουσία οι δύο ομάδες εμπόδισαν η μία την άλλη για τη νίκη, αλλά περισσότερο κερδισμένη από αυτό το αποτέλεσμα ήταν η Λάρισα, που έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του αντιπάλου της.

Οι δύο ομάδες ήθελαν να συλλέξουν βαθμούς ή βαθμό και σε αυτό το ματς και έπαιξαν πολύ συντηρητικά, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να μην έχει θέαμα και ευκαρίες. .

Η μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν χλιαρή. Στο 45’ ο Ρέντζας γύρισε την μπάλα στον Ντοντό, που προσπάθησε να κάνει το σουτ αλλά βρήκε… αέρα.

Στο β’ ημίχρονο επικράτησε η ίδια αρχή και το ματς έδειχνε πως όδευε σε λευκή ισοπαλία, αλλά  ο Λεβαδειακός στο 55’ άνοιξε το σκορ όταν ο Τόνι Σίλβα βρήκε τον Γκόντορ που με προβολη έκανε το 1-0.

 

Ωστόσο σχετικά γρήγορη ήταν η απάντηση της Λάρισας, η οποία στο 66’ισοφάρισε. Ο Βαρέλα εκτέλεσε πολύ το φάουλ από αριστερά κι ο Ντοντό με κεφαλιά έκανε το 1-1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Γιακουμάκης (90′ Καραμπουέ), Ζεζίνιο, Κουλιμπαλί (71′ Μπελγκαζουανί), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος.
ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φαρκάς, Κόντορ, Αναστασόπουλος (61′ Βαρέλα), Φατιόν (80′ Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88′ Ντέλετιτς), Ντοντό, Αβραάμ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε