Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η Λέστερ «μπλόκαρε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σουτάρα και Βάρντι (video)

Η Λέστερ «μπλόκαρε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σουτάρα και Βάρντι (video)
Reuters

Κατάφερε να προηγηθεί δυο φορές στην έδρα της Λέστερ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα την έστελναν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League.

Η Λέστερ δεν επέτρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φύγει με το «τρίποντο» από «Κινγκ Πάουερ» (2-2) κι έτσι διατηρήθηκε στο +1 από τους φιλοξενούμενους στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League (έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο).

Οι «κόκκινοι διάβολοι| πλησίασαν στο «διπλό», έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος είχε την ασίστ στο 0-1 του Ράσφορντ στο 23’, ενώ ήταν αυτός που έδωσε στο 79’ και πάλο το προβάδισμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να αναφέρουμε ότι στο 61’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων από το VAR ως οφσάιντ.

Η Λέστερ είχε κάθε φορά… απάντηση στην ομάδα του Σόλσκιερ. Στο 31- ο Μπαρνς έκανε το 1-1 με τρομερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ενώ στο 85’ ο Βάρντι «εκτέλεσε» μια το τελικό 2-2.

Κάπως έτσι και πριον ολοκληρωθούν τα ματς της 15ης αγωνιστικής, η Λέστερ παρέμεινε στη δεύτερη θέση (28 β.) και πάνω από την Γιουνάιτεντ (27 β.), η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Αν όμως η Έβερτον νικήσει μέσα στην ημέρα –εκτός έδρας- την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τότε θα είναι αυτή που θα ανέβει στο δεύτερο «σκαλί» (έχει 26 β.).

Παράλληλα, η ισοπαλία αυτή αποτελεί «δώρο» στην Λίβερπουλ, εφόσον καταφέρει να νικήσει την Κυριακή στο «Ανφιλντ» την προτελευταία της κατάταξης, Γουέστ Μπρομ. Σε τέτοια περίπτωση οι πρωταθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν με 6 και 7 βαθμούς αντίστοιχα από τους δύο σημερινούς “μονομάχους” στην κούρσα του τίτλου..

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις