Site icon NewsIT

Η Λεβάντε φιλοδώρησε… τεσσάρα την Μπέτις (video)

28.06.2020 | 17:52
Η Λεβάντε φιλοδώρησε… τεσσάρα την Μπέτις (video)

epa08514276 Betis' Juanmi reacts at the end of the Spanish Primera Division LaLiga match held between Levante UD and Real Betis at La Nucia stadium in Alicante, Valencia, Spain, 28 June 2020. EPA/MANUEL LORENZO

H Λεβάντε επιβλήθηκε εντός έδρας της Μπέτις με το εντυπωσιακό 4-2, απομακρύνθηκε από την αντίπαλο της και μαθηματικά μπορεί να ελπίζει ακόμα σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Ένα… χορταστικό ματς στο “Estadio Camilo Cano”! Με τέσσερα γκολ “φιλοδώρησε” την Μπέτις η Λεβάντε (4-2), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga, αποτέλεσμα που την έφερε στο +4 από την αντίπαλο της και στο -6 από την τελευταία θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21΄, με γκολ του 23χρονου Ισπανού επιθετικού Μπόρχα Μαγιοράλ. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 35′, η Λεβάντε διπλασίασε τα τέρματά της, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Ενίς Μπάρντι.

Οι παίκτες του Πάκο Λόπεθ βγήκαν… φουριόζοι στο β΄ μέρος και έφτασαν με συνοπτικές διαδικασίες στο 4-0. Μέσα σε εννέα λεπτά, στο 50΄ και στο 59΄, η Λεβάντε σκόραρε με τους Χοσέ Λουίς Μοράλες και Ρουμπέν Ροτσίνα. Η Μπέτις μείωσε σε 4-1 στο 50΄ με τον Σέρχιο Κανάλες και στο 87΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με τον Χουάνμι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version