Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Λιλ σταθερά στην κορυφή, «κυνηγούν» Παρί και Λυών – Ντεμπούτο ως βασικός ο Σισέ στη Σεντ Ετιέν (video)

Η Λιλ σταθερά στην κορυφή, «κυνηγούν» Παρί και Λυών – Ντεμπούτο ως βασικός ο Σισέ στη Σεντ Ετιέν (video)
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Reuters

Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισαν με νίκες κατά την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας και δεν άφησαν τη Λιλ -νωρίτερα επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Μπορντό- να απομακρυνθεί, μετά τις νίκες τους επί των Ντιζόν και Νιμ, αντίστοιχα.

Δεν σταματά πουθενά η Λιλ, που πέρασε εμφατικά με 3-0 από την έδρα της Μπορντό και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος, σε απόσταση αναπνοής από Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν. Ύστερα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι «Λιλουά» πήραν προβάδισμα στο 55’ με τον Γιαζιτσί, ενώ στο 66΄ ο Γουεά διπλασίασε, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Ντέιβιντ λίγο πριν το τέλος.

Η Λιόν με ένα γκολ του Πακετά πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντιζόν (0-1), ενώ η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν με γκολ των (18΄ Ντι Μαρία, 36΄ Σαράμπια, 68΄ Μπαπέ) νίκησε εύκολα 3-0 τη Νιμ στο «Παρκ Ντε Πρενς». Στο Σεντ Ετιέν – Ναντ 1-1, ο Πάπε Αμπού Σισέ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, ως βασικός, μετά την μετεγγραφή του από τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε για 90 λεπτά δεχόμενος και μία κίτρινη κάρτα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις