Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η Λίβερπουλ πήρε τη ματσάρα του Ολντ Τράφορντ και έμεινε ζωντανή για το Champions League

Η Λίβερπουλ πήρε τη ματσάρα του Ολντ Τράφορντ και έμεινε ζωντανή για το Champions League
ΦΩΤΟ Reuters

H Λίβερπουλ θύμησε κάτι από… παλιά και πήρε σπουδαία νίκη με 4-2 στο Ολντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εξ’ αναβολής ντέρμπι για την 34η αγωνιστική της Premier League, βάζοντας εκ νέου φωτιά στη «μάχη» της 4ης θέσης.

Σε ένα ματς που «σημαδεύτηκε» ξανά απ’ τις διαδηλώσεις των οπαδών της Γιουνάιτεντ κατά της ιδιοκτησίας έξω απ’ το γήπεδο, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα κατά την έλευση του πούλμαν των «κόκκινων» (οπαδοί έσκασαν δύο λάστιχά του), η Λίβερπουλ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απ’ το γκολ του Φερνάντες μόλις στο 10′, έδειξε ότι δεν… ξεμπλέκει κανείς εύκολα μαζί της.

Δείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αντέδρασε στη συνέχεια και πριν το ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τα τέρματα των Ζότα (34′) και Φιρμίνιο (45’+3′), ενώ ενδιάμεσα είδε τον Τέιλορ να της αρνείται πέναλτι που αρχικά της έδωσε, αλλά μετά από έλεγχο στο VAR πήρε πίσω..

Ο Βραζιλιάνος φορ της Λίβερπουλ έκανε και το 3-1 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47′) και σε συνδυασμό με την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, όλα έδειξαν να τελειώνουν. Η Γιουνάιτεντ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και μείωσε στο 68′ με τον Ράσφορντ, που έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, ενώ για ένα 5λεπτο άσκησε τρομερή πίεση φλερτάροντας με την ισοφάριση. Ωστόσο, οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν βρήκαν το τρίτο γκολ που αναζητούσαν για να αποφύγουν τη δεύτερη συνεχόμενη, εντός έδρας ήττα τους. Αντίθετα, η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που είπε την τελευταία… λέξη στο ματς με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος ολοκλήρωσε πανέμορφα αντεπίθεση και «σφράγισε» στο 90′ το μεγάλο «διπλό» της, που είναι το πρώτο επί εποχής Κλοπ και το πρώτο μετά από 7 χρόνια για τους «κόκκινους» στο Ολντ Τράφορντ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις