Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Μαίρη Μηνά θα είναι η νέα Πρωθιέρεια της τελετής αφής της Ολυμπιακής φλόγας

Η Μαίρη Μηνά θα είναι η νέα Πρωθιέρεια της τελετής αφής της Ολυμπιακής φλόγας

Η Μαίρη Μηνά θα είναι η νέα Πρωθιέρεια της τελετής αφής της Ολυμπιακής φλόγας, όπως έγινε γνωστό στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η Μαίρη Μηνά θα αποτελέσει τη νέα Πρωθιέρεια της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024.

Την Τετάρτη(12/03/24) στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έγινε η παρουσίαση της Τελετής, στην οποία ανακοινώθηκε ο ρόλος που θα έχει η γνωστή ηθοποιός.

Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στις 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία-γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων-στην καθιερωμένη παραδοσιακή τελετή, η Μαίρη Μήνα θα υποδυθεί την Πρωθιέρεια, σε μια ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

Μετά την παραδοσιακή Τελετή Αφής, η Πρωθιέρεια θα παραδώσει τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο.

Στη συνέχεια η φλόγα θα παραδοθεί στους διοργανωτές των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισίου με σκοπό να αναχωρήσει με προορισμό την Γαλλία και συγκεκριμένα την Μασσαλία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ελπίζω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου δείξατε» ήταν τα πρώτα λόγια της Μαίρης Μήνα μετά την γνωστοποίησε της είδησης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις