Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η μακροβιότερη συμφωνία! Συνεχίζουν μαζί Wimbledon και BBC

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Το φημισμένο τουρνουά τένις είναι ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, που προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον διεθνώς και σημειώνει πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, τόσο σε βρετανικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, το BBC καλύπτει όλα αυτά τα χρόνια την κερδοφόρα διοργάνωση και θα συνεχίσει να το κάνει…

Όπως ανακοινώθηκε, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη μια οκταετία, έως και το 2024, και αυτή η συνεργασία θα είναι η μακροβιότερη στην ιστορία μεταξύ ενός αθλητικού γεγονότος ή μιας αθλητικής διοργάνωσης με ραδιοτηλεοπτικό όμιλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούλιο του 2017, το Wimbledon θα συμπληρώσει 80 χρόνια συνεργασίας με την τηλεόραση του BBC και 90 χρόνια με τo ραδιόφωνο.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της μακράς συνεργασίας μας με το BBC έως το 2024” ανακοίνωσε ο πρόεδρος του “All England Club”, Φίλιπ Μπρουκ, και πρόσθεσε: “Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη δέσμευση του BBC για την μετάδοση των αγώνων με υψηλής ποιότητας πλατφόρμες”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε