Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Η “μαύρη” λίστα του Κόντε! Διώχνει πέντε παίκτες

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ετοιμος να πάρει “σκούπα” και να ξεσκαρτάρει το έμψυψο δυναμικό της Τσέλσι είναι ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός είναι δυσαρεστημένος και έντονα προβληματισμένος μετά την ήττα (3-0) από την Αρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνο. Αποτυχία που ακολούθησε εκείνη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Λίβερπουλ.

Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που η Τσέλσι είχε χάσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος στη σειρά. Ετσι ο Κόντε, βλέπει την Τσέλσι οκτώ βαθμούς κάτω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κόντε είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της Τσέλσι, μετά τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις των Λονδρέζων, ειδικά στην άμυνα. Σύμφωνα με τους “Times” του Λονδίνου, ο Ιταλός κόουτς συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον τελευταίο να του ζητά εξηγήσεις για τις μέτριες εμφανίσεις των “μπλε”. Ο Κόντε από την πλευρά του ζήτησε και πήρε την άδεια από τον Ρώσο μεγιστάνα να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ.

Ο πρώην ομοσπονδιακός της Ιταλίας τόνισε στον Αμπράμοβιτς ότι πέντε συγκεκριμένοι παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν στην επόμενη μεταγραφική περίοδιο από την ομάδα του Λονδίνου, καθώς θεωρεί ότι προκαλούν προβλήματα στα αποδυτήρια, τα ίδια που είχε επισημάνει και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη βρετανική εφημερίδα, ο Κόντε έχει στη “μαύρη” λίστα τους Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Νεμάνια Μάτιτς, Όσκαρ και Σεσκ Φάμπρεγας.

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε