Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση με τον Ιμπραΐμοβιτς

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση με τον Ιμπραΐμοβιτς
ΦΩΤΟ Reuters

Κάτοικος Μιλάνου θα παραμείνει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για ακόμα μία σεζόν, αφού η Μίλαν ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 39χρονο Σουηδό επιθετικό, όπως αναμενόταν, ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν για άλλο ένα έτος, με την επισημοποίηση της συμφωνίας να γίνεται απόψε.

«Είναι η ιταλική ομάδα με την οποία ο Ζλάταν έχει καταγράψει τον μεγαλύτερο αριθμό εμφανίσεων. Μετά από τα 84 γκολ που σημείωσε στα 130 παιχνίδια που έπαιξε στην καριέρα του στη Μίλαν, ο Σουηδός πρωταθλητής θα φορέσει ξανά τη φανέλα των “ροσονέρι” και την επόμενη σεζόν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ομάδας από τη Λομβαρδία.

Ο Σουηδός διεθνής υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2022. Το deal ολοκληρώθηκε παρουσία του μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, στην έδρα του συλλόγου, την Casa Milan, στην περιοχή Πορτέλο, όπου ο Ζλάταν είχε φτάσει με σακάκι και γραβάτα, λίγο μετά τις 20:00.

Τα νέα ήταν αναμενόμενα, αφού ο Πάολο Μαλντίνι είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις πριν από μερικές ημέρες, εξηγώντας ότι λείπουν μόνο μερικές μικρές λεπτομέρειες και πως ο «λευκός καπνός» ήταν πολύ κοντά και τελικά όλα κύλησα ομαλά. Ο μισθός του θα παραμείνει ο ίδιος, ήτοι τα 7 εκατομμύρια ευρώ καθαρά που λαμβάνει στην τρέχουσα σεζόν, συμπεριλαμβανομένων όμως των μπόνους αυτή τη φορά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις