Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Μίλαν συνεχίζει με τον Πιόλι στον πάγκο ως το 2022

Η Μίλαν συνεχίζει με τον Πιόλι στον πάγκο ως το 2022
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανο Πιόλι θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Μίλαν, καθώς η εικόνα των “ροσονέρι” μετά την επανέναρξη της Serie A, έπεισε την διοίκηση να του ανανεώσει το συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2022.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης Σασουόλο-Μίλαν (1-2), οι “ροσονέρι” με ανακοίνωσή τους, έκαναν γνωστή την απόφαση να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον 54χρονο Στέφανο Πιόλι:

“Η Μίλαν ανακοινώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Στέφανο Πιόλι για την παράταση δύο ετών στο συμβόλαιό του ως προπονητής της πρώτης ομάδας, η οποία ως εκ τούτου θα λήξει στα τέλη Ιουνίου 2022. Ο Στέφανο έφτασε στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν τον Οκτώβριο του 2019 με συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν. Ήταν σε θέση να διαχειριστεί υπέροχα την ομάδα στην πανδημία του κορονοϊου και την επανεκκίνηση της τρέχουσας σεζόν, με συγκεκριμένη και θετική προσέγγιση, κάνει ολόκληρη την ομάδα να αναπτύσσεται μεγαλώσει”, ανέφερε η ανακοίνωση.  “Είμαι υπερήφανος για την ανανέωση, η Μίλαν θα είναι συνέχεια και πιο δυνατή”, είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Πιόλι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις