Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον Πάμπλο Λάσο με το μότο του Ted Lasso

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον Πάμπλο Λάσο με το μότο του Ted Lasso
Intime.gr

Ο Πάμπλο Λάσο είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν τον Ισπανό κόουτς, εκμεταλλευόμενοι τη συνωνυμία του με τον… τηλεοπτικό προπονητή ποδοσφαίρου, Ted Lasso.

Ο Ted Lasso έγινε ο αναμορφωτής μιας αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας, σε δημοφιλή – βραβευμένη σειρά και οι άνθρωποι της μπασκετικής Μπάγερν Μονάχου ελπίζουν ότι ο Πάμπλο Λάσο θα κάνει κάτι ανάλογο στους Βαυαρούς.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 55χρονος πρώην προπονητής της Ρεάλ εμε την Μπάγερν Μονάχου είναι ως το 2025, με τους Βαυαρούς να χρησιμοποιούν τη λέξη “Believe” (πίστη) που είχε ο Ted Lasso, στον ομώνυμη σειρά.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να είμαι στην Μπάγερν. Ευχαριστώ αυτό το σπουδαίο κλαμπ που με σκέφτηκε να γίνω μέλος στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του στην Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να έχω εφάμιλλες επιτυχίες με το παρελθόν, αλλά η επιτυχία δεν καθορίζεται μόνο από την κατάκτηση της Euroleague και αυτό πρέπει να γίνει σαφές προς όλους. Είμαι 100% αφοσιωμένος και έτοιμος να βοηθήσω την Μπάγερν να φτάσει στο επόμενο επίπεδο αυτού του πρότζεκτ», τόνισε ο Λάσο.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός κόουτς κατέκτησε 22 τίτλους σε 11 σεζόν στη Ρεάλ, ανάμεσά τους δύο Euroleague, έξι πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις