Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Μπάγερν Μονάχου καθάρισε την Αλ Αχλί κι ετοιμάζεται για το ασύλληπτο 6/6 (video)

Η Μπάγερν Μονάχου καθάρισε την Αλ Αχλί κι ετοιμάζεται για το ασύλληπτο 6/6 (video)

Το τρένο της Μπάγερν Μονάχου δεν έχει στάση ούτε στο Κατάρ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, επικρατώντας της Αλ Αχλί με 2-0.

Με τα γκολ του μεγάλου της αστεριού, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 17΄ και 86΄ οι Βαυαροί πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου στις 11 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσουν την Τίγκρες, η οποία χθες (7/02) με το ίδιο σκορ είχε αποκλείσει το φαβορί, Παλμέιρας.

Στη δεύτερη παρουσία της στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Μπάγερν θα έχει την ευκαιρία να κάνει το 2Χ2, καθώς είχε κατακτήσει το τρόπαιο πριν από 8 χρόνια και συγκεκριμένα το 2013 όταν επικράτησε στον καταληκτικό αγώνα με 2-0 της Ράτζα Κασαμπλάνκα.

Η 6η παρουσία της Αλ Αχλί στη διοργάνωση δεν θα στεφθεί με το πρώτο της τρόπαιο, μιας και η καλύτερη θέση που έχει πάρει έως τώρα είναι η 3η, το 2006, όταν νίκησε στο «μικρό» τελικό την Κλαμπ Αμέρικα (Μεξικό) με 2-1.

Πλέον, η Μπάγερν κυνηγάει κάτι ασύλληπτο, θέλοντας να κάνει το 6/6. Κατέκτησε το 2020 πρωτάθλημα (Bundesliga), Κύπελλο (DFB Pokal), Champions League, γερμανικό Super Cup, ευρωπαϊκό Super Cup. Δεν αργεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις