Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Μπαρτσελόνα πρότεινε σε ομάδα τον Σάμουελ Ουμτιτί και πήρε αρνητική απάντηση με «σκληρή» ατάκα

Η Μπαρτσελόνα πρότεινε σε ομάδα τον Σάμουελ Ουμτιτί και πήρε αρνητική απάντηση με «σκληρή» ατάκα
ΑΠΕ

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός πλάνων στην Μπαρτσελόνα, η διοίκηση των Καταλανών καταβάλει προσπάθεια για να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν είναι εύκολο.

Από βασικός στην εθνική Γαλλίας και στην άμυνα της Μπαρτσελόνα, ο Σαμουέλ Ουμπτιτί έφτασε -μετά από σειρά τραυματισμών- να έχει μόνιμη θέση στον πάγκο των Καταλανών και να βρίσκεται στα… αζήτητα.

Ο προπονητής των “μπλαουγκράνα”, Τσάβι, χρησιμοποίησε τον πρώην αμυντικό της Λυών για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν στην πρόσφατη ισοπαλία 2-2 της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με την Οσασούνα, σε μια προσπάθεια να διορθώσει την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα όμως συνεχίζει να έχει αμυντικά αλλά και μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Έτσι,ο Ουμπτιτί είναι ένας από τους παίκτες που καλούνται να αποχωρήσουν με μετεγγραφή (αλλιώς θα πρέπει να “σπάσει” το συμβόλαιο του που λήγει το 2023).

Σε επικοινωνία που είχε όμως με ευρωπαϊκή ομάδα, για την πώληση του παίκτη, η Μπαρτσελόνα πήρε μια απίστευτη και παράλληλα “σκληρή” -για τον παίκτη- απάντηση. Όπως αναφέρει η “Sport”, στις συζητήσεις που είχε η «Μπάρτσα» για την παραχώρηση του Γάλλου αμυντικού, η απάντηση που έλαβε ήταν «Πλάκα μας κάνετε;».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις