Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει Αγουέρο – Σενάριο για Χάαλαντ

Η Μπαρτσελόνα θέλει Αγουέρο – Σενάριο για Χάαλαντ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και φαίνεται πως οι πρώτοι στόχοι της είναι ο Σέρχιο Αγουέρο και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, αφού του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ δείχνει να «κολλάει».

Δημοσιεύματα από ισπανικά Μέσα θέλουν την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για τους σταρ της Μάντσεστερ Σίτι και Μπορούσια Ντόρτμουντ αντίστοιχα, Σέρχιο Αγουέρο και Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Ρόναλντ Κούμαν σκέφτεται τον παίκτη, που θα μπορούσε να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Λουίς Σουάρες στην ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» και ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ιντερ είναι στην κορυφή της λίστας του, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, λόγω της πανδημίας, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Έτσι ο Ολλανδός τεχνικός εξετάζει εναλλακτικές λύσεις και σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «THE SUN» σκέφτεται την περίπτωση του Σέρχιο Αγουέρο! Ο 32χρονος Αργεντινός σταρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι και το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη έχει στα χέρια του πρόταση της Μπαρτσελόνα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ωστόσο, μία φήμη που προέρχεται από την Ισπανία, βάζει στο… παιχνίδι και τον Χάαλαντ της Ντόρτμουντ. Ο διάσημος μάνατζερ του «παιδιού θαύματος» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Μίνο Ραϊόλα, θέλει να «αναθερμάνει» τις σχέσεις του με τους Καταλανούς, καθώς έχει ισχυρή φιλία με τον Γιόζεπ Μαρία Μινγκέλα, ο οποίος θα γίνει τεχνικός διευθυντής, σε περίπτωση νίκης του Εμιλι Ρουσό στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των «μπλαουγκράνα». Οι δύο άνδρες έχουν συζητήσει ήδη το ενδεχόμενο απόκτησης του Χάλαντ από την Ντόρτμουντ, καθώς και τα οικονομικά δεδομένα, όπως η ρήτρα αποδέσμευσης, οι απολαβές και τα μπόνους του νεαρού σκόρερ.

Παράλληλα, ο Ραϊόλα, έχει βρει και τον… διάδοχο του Νορβηγού για λογαριασμό της Ντόρτμουντ, στο πρόσωπο του 18χρονου, Μπράϊαν Μπρόμπεϊ, ο οποίος σε τρεις συμμετοχές με τον Αγιαξ έχει σημειώσει ένα γκολ και δεν φέρεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις