Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

«Η Μπεσίκτας διαπραγματεύεται με την Τραμπζονσπόρ για τον Τάσο Μπακασέτα» σύμφωνα με τη Sabah

«Η Μπεσίκτας διαπραγματεύεται με την Τραμπζονσπόρ για τον Τάσο Μπακασέτα» σύμφωνα με τη Sabah
Eurokinissi

Μπορεί το όνομα του Τάσου Μπακασέτα να “παίζει” μετεγγραφικά για τον Παναθηναϊκό, αλλά τα τελευταία δημοσιεύματα των Τούρκων κάνουν λόγο για κρούση της Μπεσίκτας, για την απόκτησή του.

Πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία τα ρεπορτάζ που θέλουν την Μπεσίκτας να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα (το συμβόλαιο του με την Τράμπζονσπορ λήγει το προσεχές καλοκαίρι).

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Τουρκίας “Sabah”, η Μπεσίκτας ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ για τον Τάσο Μπακασέτα, ενώ σημειώνεται ότι «στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν σε επίπεδο προέδρων, ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ Ερτουγκρούλ Ντογκάν ζήτησε 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τη μετεγγραφή. Η Μπεσίκτας, από την άλλη, είπε ότι συμφώνησε να πληρώσει κάποιο ποσό, αλλά είπε ότι, “Δεν μπορούμε να πληρώσουμε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον παίκτη που έχει 6 μήνες στο συμβόλαιό του”, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να πληρώσει ένα ποσό μετεγγραφής περίπου 500 χιλιάδων ευρώ.”

Σύμφωνα με το δημοσίευμα “ο Μπακασέτας ήθελε να πάει στην Μπεσίκτας και ήταν θετικός σε αυτή τη μετεγγραφή. Σημειώθηκε επίσης ότι ο Έλληνας σταρ έχει αίτημα αποδοχών της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά το ποσοστό αυτό ενδέχεται να μειωθεί.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις