Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η “μπηχτή” του Ιωαννίδη για το… τέλος του Γκάλη και η ατάκα του Πολίτη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί ο Νίκος Γκάλης να μην έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση της ΕΟΚ για τη συμπλήρωση 30 ετών από την επιτυχία του Eurobasket του ’87, αλλά το όνομα του “γκάνγκστερ” σχολιάστηκε από Ιωαννίδη και Πολίτη, που είχαν έναν απολαυστικό διάλογο.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης βράβευσε τον Κώστα Πολίτη, αλλά όταν ο “ξανθός” αναφέρθηκε στο… άδοξο τέλος του Γκάλη από το μπάσκετ, είχαμε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε προς το τέλος των δηλώσεων του πως “Στον Πολίτη δεν μπορείς να βρεις ψεγάδι, αλλά πρέπει να πούμε κι αυτό: ο Γκάλης άλλαξε το μπάσκετ. Αυτό που πρέπει να περνάει πάντα είναι: έχω πρόβλημα αθλητικά; Θα το λύσω προσωπικά με όποιον το έχω. Χάσαμε τον Γκάλη και χάσαμε στα πρωταθλήματα. Όλα θα έρθουν μόνο αν είναι όλη η κατάσταση σωστή”.

Έτσι, ο τεχνικός της μεγάλης επιτυχίας του ’87 πήρε το λόγο και συμπλήρωσε, λέγοντας για τον “γκάνγκστερ”: “Ο Γκάλης και ο Γιαννάκης βρέθηκαν στην Εθνική από άλλα μετερίζια. Ο Γκάλης, ο οποίος είναι ένα ίνδαλμα για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για την κοινωνία, τότε ήταν ενωμένος με την ομάδα, τώρα είναι ξεχωριστός. Εκείνη την εποχή ήταν ενωμένος με την ομάδα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε