Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Νάπολι ζητάει αλλαγή έδρας της ρεβάνς με Μπαρτσελόνα στο Champions League

Η Νάπολι ζητάει αλλαγή έδρας της ρεβάνς με Μπαρτσελόνα στο Champions League
Reuters

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ζήτησε από την UEFA να μην διεξαχθεί η ρεβάνς των “παρτενοπέι” με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού.

Μετά την ισοπαλία (1-1) στο πρώτο ματς, η Μπαρτσελόνα πρόκειται να φιλοξενήσει τη Νάπολι στις 8 Αυγούστου στο «Καμπ Νου», με την ομάδα που θα προκριθεί να παίρνει το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις όμως εκτίμησε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν πρέπει να διεξαχθεί στη Βαρκελώνη, όπου ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού καθημερινά αυξάνεται και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να ζήτησε από την UEFA τη… μεταφορά του.

Είμαι σε διαρκής επαφή με την UEFA, αλλά αυτό είναι ντροπή. Ακούμε πως στην Ισπανία υπάρχει μεγάλος φόβος και αυτοί το αγνοούν. Τι μπορεί δηλαδή να τους κοστίσει να ανακοινώσουν να παιχτεί το ματς στην Πορτογαλία, την Γερμανία ή την Ελβετία; Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να τελειώσει το Champions League στην Πορτογαλία και το Europa League στη Γερμανία, θεωρώ πως η ρεβάνς πρέπει να γίνει σε Πορτογαλία ή Γερμανία. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μείνουμε σε μία πόλη που έχει σοβαρά προβλήματα», σχολίασε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις