Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Νιούκαστλ «σόκαρε» την Γουέστ Χαμ και έδωσε «δώρο» σε Τσέλσι και Λίβερπουλ

Η Νιούκαστλ «σόκαρε» την Γουέστ Χαμ και έδωσε «δώρο» σε Τσέλσι και Λίβερπουλ
Reuters

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη Νιούκαστλ μετά το εντός έδρας 3-2 επί της Γουέστ Χαμ. «Πληγώθηκε» η προσπάθεια των φιλοξενούμενων για έξοδο στο Champions League και πλέον η Τσέλσι έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει. Παραμονεύει και η Λίβερπουλ.

Φωτιά πήρε η… μάχη για την 4η θέση της Premier League που οδηγεί στο Champions League της νέας περιόδου, μετά την ήττα της Γουέστ Χαμ στην έδρα της Νιούκαστλ με 3-2, 6 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (υπάρχουν και κάποιοι εξ αναβολής αγώνες).

Την ίδια στιγμή, η Νιούκαστλ έκανε το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, φτάνοντας τους 35 βαθμούς (στο +9 από τις θέσεις του υποβιβασμού, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο, μετά τη σημερινή της νίκη).

Οι «ανθρακωρύχοι» προηγήθηκαν με τα γκολ των Ντιόπ (36′ αυτ.) και Ζοέλινγκτον (41′), τα «σφυριά», μολονότι αγωνίστηκαν από το 36’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκρεγκ Ντόουσον, ισοφάρισαν σε 2-2 (73′ Ντιόπ, 80′ πεν. Λίνγκααρντ).

Στο 83’, όμως, ο Γουίλοκ, δύο λεπτά αφότου είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. στο 81΄ αντικατέστησε τον Λόνγκσταφ), χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις