Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Νόρα Δράκου προκρίθηκε ως πέμπτη στα ημιτελικά των 50 μέτρων ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η Νόρα Δράκου προκρίθηκε ως πέμπτη στα ημιτελικά των 50 μέτρων ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου
ΦΩΤΟ eurokinissi αρχείου

Στα ημιτελικά των 50 μέτρων ύπτιο προκρίθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα, η Νόρα Δράκου, η οποία κατέλαβε μάλιστα την 5η θέση στην τελική κατάταξη των προκριματικών.

Η Νόρα Δράκου έκανε χρόνο 28.09 στον πρώτο της αγώνα στα 50 μέτρα ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου και έδειξε ικανή να διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο για την Ελλάδα στη Ντόχα.

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ

Η πρώτη κούρσα της χρονιάς για την Νόρα Δράκου ήταν στα προκριματικά των 50μ ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα και με μία καλή κούρσα κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση της στην κορυφαία 16άδα του κόσμου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμπησε στην 5η διαδρομή της έκτης και τελευταίας προκριματικής σειράς. Με χρόνο 28.09 τερμάτισε τρίτη και πήρε την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη. Στα ημιτελικά θα επιχειρήσει για μια πιο γρήγορη κούρσα που θα την φέρει στον τελικό του αγωνίσματός της και θα προσπαθήσει να βρεθεί όσο πιο κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (27.87).

Συνολικά τρεις κολυμβήτριες κατέβηκαν τα 28 δευτερόλετπα, με ταχύτερη όλων να είναι η Καναδή, Ίνγκριντ Βιλμ με 27.81. Τα ημιτελικά έκλεισαν στο 28.46 της Κάθλιν Ντόσον (Βρετανία).

Τα ημιτελικά θα ξεκινήσουν στις 18:26 ώρας Ελλάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις