Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Η NOVA “αντεπιτίθεται”! Αγωγές στη Superleague

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της NOVA μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Δ.Σ. της Superleague. Τι αναφέρουν οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού και πως σκοπεύουν να κινηθούν.

Το Δ.Σ. της Superleague τη Δευτέρα διεκόπη και δεν έβγαλε -για μια ακόμα φορά- κάποια απόφαση και το… τοπίο στο πρωτάθλημα παραμένει θολό, προβληματίζοντας έντονα τους ανθρώπους της NOVA. Άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού ανέφεραν μετά και τη νέα αναβολή στην ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος ότι οι όροι συνέπεια, σοβαρότητα και προγραμματισμός είναι προφανώς άγνωστες λέξεις για τους μικρό-παράγοντες της Λίγκας.

Μάλιστα, τόνισαν πως τα συγκεκριμένα άτομα κρύβουν σαν την στρουθοκάμηλο το κεφάλι τους στην άμμο και αρνούνται να δουν τα άδεια γήπεδα, την έλλειψη χορηγών και το μειωμένο ενδιαφέρον του Έλληνα φιλάθλου για μία διοργάνωση που οι αποφάσεις του Μαρτίου γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης τον Ιούλιο και δεν μπορούν καν να υλοποιηθούν.

Συνεχίζοντας το σχόλιο τους, οι άνθρωποι της NOVA επισήμαναν ότι οι μικρό-παράγοντες της Superleague κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, οχυρώνονται πίσω από τα στενά συμφέροντα των ομάδων τους, αρνούμενοι οποιοδήποτε σχέδιο για την συνολική βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Να αναφέρουμε πως από το συνδρομητικό κανάλι ξεκαθαρίζουν πως έχουν εξαντλήσει τα όρια της καλόπιστης διαπραγμάτευσης προκειμένου να βρεθεί λύση και είναι αναγκασμένοι να προχωρήσει σε άμεση κατάθεση αγωγής μείωσης τιμήματος της Κεντρικής Διαχείρισης της Λίγκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε