Αθλητικά

Η Ντόρτμουντ… άρπαξε το “αστέρι” – Ισακ από τη Ρεάλ!

Ο Αλεξάντερ Ισακ είναι και επίσημα παίκτης της Ντόρτμουντ, η οποία κατάφερε να τον κλέψει κάτω από τη μύτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 17χρονος Σουηδός επιθετικός, τον οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν «νέο Ιμπραίμοβιτ» υπέγραψε συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Έίμαστε χαρούμενοι που επέλεξε την Μπορούσια Ντόρτμουντ», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Ζορκ στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, αν και σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ισάκ υπόγραψε έως το 2022 και η γερμανική ομάδα πλήρωσε στην ΑΙΚ 9.000.000 ευρώ. Η Ντόρτμουντ, ανακοίνωσε επίσης, ότι επειδή ο Ισάκ είναι ανήλικος, αναμένεται η έγκριση της FIFA.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα