Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Ουτρέχτη δεν θα κρατήσει τον Βασίλη Μπάρκα και βάζει πωλητήριο στον Τάσο Δουβίκα

Η Ουτρέχτη δεν θα κρατήσει τον Βασίλη Μπάρκα και βάζει πωλητήριο στον Τάσο Δουβίκα
Intime.gr

Η διοίκηση της Ουτρέχτης ξεκαθάρισε πως δεν έχει την δυνατότητα να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Βασίλη Μπάρκα, ενώ βάζει τον Τάσο Δουβίκα στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες.

Προς αποχώρηση οι Βασίλης Μπάρκας και Γιώργος Δουβίκας από την Ουτρέχτη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίζεται στον ολλανδικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού από την Σέλτικ, ικανοποίησε τους πάντες με τις εμφανίσεις του στην Eredivisie, αλλά η Ουτρέχτη δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα εξαγοράς, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Έτσι, στο τέλος της σεζόν, ο Βασίλης Μπάρκας θα επιστρέψει στο «Πάρκχεντ» και στην πρωταθλήτρια Σκωτίας.

Το επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του ολλανδικού συλλόγου, Ζόρντι Σουίνταμ: «Πολλοί από τους παίκτες που αγωνίζονται δανεικοί σε εμάς έχουν οψιόν αγοράς. Αυτό όμως δεν ισχύει για τον Μπάρκα. Για να είμαι ειλικρινής, οι πιθανότητες να παραμείνει στην Ουτρέχτη είναι ελάχιστες».

Σχετικά με τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος κάνει καταπληκτική σεζόν και με 14 γκολ βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ, ο Σουίνταμ επιβεβαίωσε πως θα παραχωρηθεί, καθώς πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του:

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Δουβίκα. Θέλουμε να κρατήσουμε υγιή οικονομικά τον σύλλογο και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε πωλήσεις. Αυτά τα παιδιά έχουν αξία. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει από τις μεταγραφές να βάλουμε 12 εκατ. ευρώ στα ταμεία μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις