Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η πανηγυρική ανάρτηση του Μπακασέτα για την επέτειο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ (pic)

Η πανηγυρική ανάρτηση του Μπακασέτα για την επέτειο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ (pic)
ΦΩΤΟ Intime

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα (22/4) από όταν η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, “σπάζοντας” μία… κατάρα 24 ετών και ο Τάσος Μπακασέτας, από τους πρωταγωνιστές εκείνης πορείας προς τον τίτλο, έδειξε πως έχει εκείνη τη στιγμή της στέψης στην καρδιά του.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ, που συνείσφεραν στον τίτλο του πρωταθλήματος που κατέκτησε πριν από ακριβώς δύο χρόνια η Ένωση.

Στις 22 Απριλίου του 2018, η ΑΕΚ εξασφάλισε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 3-0 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ο Μπακασέτας, που πλέον αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Αλάνιασπορ, θυμήθηκε εκείνη τη στιγμή προχωρώντας σε ανάρτηση, στην οποία έγραφε χαρακτηριστικά “Σαν σήμερα” και τη συνόδευε με μία δική του φωτογραφία, όπου πανηγύριζε κάποιο γκολ με την ΑΕΚ, και δύο κιτρινόμαυρες καρδιές.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, τάγκαρε μάλιστα και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίο λίγο μετά έκανε επίσης σχετική ανάρτηση, γράφοντας “Είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα… Και επίσημα”.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις