Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Παρί πάει με φόρα και «τεσσάρα» στη ρεβάνς με την Μπάγερν

Η Παρί πάει με φόρα και «τεσσάρα» στη ρεβάνς με την Μπάγερν
Reuters

Έδειξε τις διαθέσεις της ενόψει της ρεβάνς με την Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε… περίπατο στην έδρα της Στρασμπούρ (4-1), σε ματς για την 32η αγωνιστική στη Ligue 1.

Μένουν έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Ligue 1 και η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να χωρέσει… δυο καρπούζια (πρωτάθλημα και Champions League) σε μια μασχάλη.

Μια εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα της από την πρωτοπόρο Λιλ, η ομάδα του Ποτσετίνο διέλυσε εκτός έδρας την Στρασμπούρ με 4-1 και μπορεί να στρέψει την προσοχή της στον επαναληπτικό με την Μπάγερν (νίκησε με 3-2 στο Μόναχο).

Οι πρωταθλητές Γαλλίας μείωσαν εκ νέου τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λιλ στους 3 βαθμούς κι έδειξαν τις προθέσεις τους ενόψει του αγώνα-ρεβάνς με τους Βαυαρούς.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο 3-0, με τέρματα των Εμπαπέ (16’), Σαράμπια (27’) και Κεν (45). Η Στρασμπούρ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν μείωσε με τον Σαχί, αλλά ο Παρέδες πέτυχε και τέταρτο γκολ, στο 79΄, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την Παρί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις