Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε κι επίσημα τον Μέσι – Το νούμερο της φανέλας του

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε κι επίσημα τον Μέσι – Το νούμερο της φανέλας του
ΦΩΤΟ psg.fr

Ο Λέο Μέσι είναι πια κι επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (2+1 ετών) με τη γαλλική ομάδα, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, μετά από μία τεράστια καριέρα στη Βαρκελώνη και πλέον θα αγωνίζεται στο Παρίσι, “σμίγοντας” ξανά στο γήπεδο με τον Νέιμαρ.

Ο Μέσι έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία με τη σειρά της τον καλωσόρισε με μία σειρά από εξαιρετικά video στα social media, στα οποία αποκάλυψε και ότι ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής θα φορά τη φανέλα με το Νο 30 στη νέα του ομάδα.

Οι δηλώσεις του Μέσι

«Είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στο Παρίσι. Το κλαμπ και το όραμα του είναι σε τέλεια αρμονία με τις φιλοδοξίες μου. Ξέρω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ που βρίσκονται εδώ. Είμαι αποφασισμένος να χτίσω μαζί τους, κάτι σπουδαίο για την ομάδα και τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να πατήσω το πόδι μου στο χορτάρι του Parc des Princes».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις