Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε σε συμφωνία με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς – Το ποσό που θέλει η Γιουβέντους

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε σε συμφωνία με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς – Το ποσό που θέλει η Γιουβέντους
Reuters

Κοντά στην έξοδό του από την Γιουβέντους είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε με τον Σέρβο επιθετικό και πλέον καλείται να κάνει το ίδιο και με την «βέκια σινιόρα».

Σύμφωνα με το «Footmercato» η Παρί Σεν Ζερμεν έφτασε σε συμφωνία με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 11 εκατ. Ευρώ. Όπως μάλιστα τονίζεται, τα μπόνους που θα λάβει ο Σέρβος επιθετικός (για τα γκολ και και συμμετοχές) ανέρχονται στα εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που μένει τώρα, προκειμένου η ομάδα του Λουίς Ενρίκε να ολοκληρώσει το deal, είναι να τα βρει και με την Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» δεν είναι αρνητικοί να παραχωρήσουν τον Βλάχοβιτς, με τις απαιτήσεις τους να ανέρχονται στα 80 εκατ. ευρώ (τόσα έδωσε στην Φιορεντίνα τον Ιανουάριο του 2022 για να τον αποκτήσει).

Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος μέτρησε 14 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Champions League, διοργάνωση στην οποία μετέχει η Παρί τη νέα σεζόν και όχι η Γιουβέντους…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις