Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν κλείνει τον Ζοζέ Μουρίνιο

Η Παρί Σεν Ζερμέν κλείνει τον Ζοζέ Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι εξαιρετικά πιθανό να βρίσκεται από τη νέα σεζόν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζέρμεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “RMC”, Παρί Σεν Ζερμέν και Μουρίνιο βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, με το deal να μην είναι μακριά.

Οι Παριζιάνοι έχουν αποφασίσει να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Κριστόφ Γκαλτιέ, λόγω της νέας αποτυχίας στο Champions League, με τον Μουρίνιο να βρίσκεται προ των πυλών.

“Για την αντικατάσταση του Γκαλτιέ, με λίγους προπονητές έχει έρθει σε επαφή η διοίκηση της Παρί, άμεσα ή έμμεσα. Σύμφωνα με τις πηγές μας, ο αθλητικός διευθυντής Λουίς Κάμπος, έχει μιλήσει με τον μάνατζερ του Μουρίνιο για μία πιθανή μετακίνησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την πλευρά του Μουρίνιο, διαψεύδουν την οποιαδήποτε επαφή μεταξύ του Πορτογάλου και του Κάμπος. Παρόλα αυτά οι συζητήσεις του Κάμπος με τον εκπρόσωπο του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Ο Μέντες είναι μάλιστα μάνατζερ σε αρκετούς παίκτες της Παρί, όπως οι Σάντσες, Βιτίνια και Ντανίλο. Ο Μουρίνιο είναι ο Νο 1 στόχος του Κάμπος όμως η διαπραγμάτευση είναι περίπλοκη.

Εάν ο αθλητικός διευθυντής της Παρί έχει τον τελευταίο λόγο στην επιλογή του προπονητή, ο Μουρίνιο είναι ήδη με το ένα πόδι στην γαλλική πρωτεύουσα”, αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο της Ρόμα, κατακτώντας, μάλιστα, πέρυσι το Conference League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις