Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν ρίχνει άκυρο στην European Super League

Η Παρί Σεν Ζερμέν ρίχνει άκυρο στην European Super League

Η European Super League δεν μπορεί να βρει ισχυρούς συμμάχους, με την Παρί Σεν Ζερμέν να προστίθεται στις ομάδες που δεν θέλουν καν να ακούσουν για τη νεοσύστατη διοργάνωση.

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ έκαναν λόγο για μία νέα εποχή που ανατέλλει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες δεν έχουν το δικαίωμα να εγκρίνουν εκείνες οποιαδήποτε διασυλλογική διοργάνωση.

Η European Super League ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, ωστόσο δεν έχει συμμάχους, καθώς οι ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες δεν θέλουν να φύγουν από την UEFA.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι είναι αντίθετη στην προοπτική δημιουργίας του νέου φορέα.

“Η Παρί Σεν Ζερμέν απορρίπτει εντελώς και εντελώς κάθε σχέδιο για τη λεγόμενη Super League, κάτι που ίσχυε από την πρώτη μέρα και θα παραμένει πάντα».

Ως περήφανος ευρωπαϊκός θεσμός, η Παρί υποστηρίζει τις αρχές του ευρωπαϊκού αθλητικού μοντέλου, τις αξίες του ανοιχτού ανταγωνισμού και της ένταξης και συνεργάζεται με όλους τους αναγνωρισμένους φορείς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Κυρίως με τους οπαδούς και τους παίκτες, που βρίσκονται στην καρδιά του παιχνίδι”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Παρί Ζεν Ζερμέν, η οποία έχει την υπογραφή του προέδρου των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις